• Zhongao

E uiga i le alumini

I tausaga talu ai nei, o oloa alumini alumini ua avea ma se tasi o oloa sili ona lauiloa i le maketi o meafaitino.E le gata ona o latou umi ma mama, ae ona o latou foi e sili ona malleable, e mafai ai ona talafeagai mo le tele o talosaga eseese.Ia, se'i o tatou va'ava'ai i tala fou o oloa alumini alumini.

主图 (2)
Talu ai nei, na faʻasalalau ai e se tagata lauiloa o oloa faʻapipiʻi alumini i le itu i saute o Saina o loʻo latou faʻalauiloaina se faʻasologa fou o oloa alumini alumini maualuga, lea o le a fetaui mo le tele o faʻalapotopotoga e pei o le fausiaina, taavale, masini ma pisinisi faʻaeletoroni.O nei oloa fou e tele foliga fou ma o le a maualuga le tauvaga maketi i le lumanaʻi.

Faatasi ai ma i latou, o se oloa fou o se ituaiga fou o le alumini alumini faʻaaogaina i le fanua o le fausiaina ma le gaosiga o masini, lea e faʻaalia i le maualuga o le malosi ma le maualuga o le malosi, ma i le taimi lava e tasi le mamafa o le mamafa, o lea e ala i le faʻaaogaina o lenei mea alumini alumini e mafai ona tele. fa'aitiitia le tau o meafaitino ma fa'aleleia atili le lelei ma le saogalemu o masini.

主图 (2)

O le isi oloa fou o le faʻaleleia lea o le gaosiga o le alumini alumini masani, lea e faʻaleleia ai lona teteʻe ma le maaa.O lenei mea faʻapipiʻi alumini e faʻaaogaina lautele i pisinisi e pei o taavale, vaʻa, ma metallurgy ona o lona lelei tele i le maualalo o le vevela.

主图 (4)

I le faaopoopo atu i nei mea faʻapipiʻi alumini fou, o loʻo faʻaalia foi e le kamupani se mea faʻapipiʻi malosi maualuga, lea e faia i le faʻafefiloi o alumini alumini ma isi mea.O loʻo i ai uiga o le mamafa mama ma le malosi maualuga, ma e faʻaaogaina lautele i faʻalapotopotoga e pei o mea tau eletise ma mea faigaluega lautele..

主图 (2)

I se tulaga lautele, o nei oloa faʻapipiʻi alumini fou o le a faʻalauiloaina le faʻafouina o tekonolosi o oloa alumini alumini ma faʻatauvaʻa oloa alumini alumini i le maketi.O loʻo faʻamoemoe foi le kamupani e fesoasoani i lenei mea ia sili atu ona faʻaogaina i vaega eseese e ala i le faʻaauauina o mea fou ma le faʻaleleia atili o oloa.

 


Taimi meli: Iuni-06-2023