• Zhongao

paipa alumini

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi ma le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi, ua faasolosolo malie lava ona avea le alamanuia alumini ma vaega taua o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi.

 主图 (3)

E tusa ai ma faʻamatalaga a faʻalapotopotoga talafeagai, o le maketi alumini i le lalolagi atoa o le a oʻo atu i le $ 260 piliona i le 2021, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga e faʻamoemoe e tusa ma le 4%.

 

Alumini e pei o se ituaiga mama mama, corrosion tetee, faigofie ona galue ma isi uiga o le uamea, e masani ona faʻaaogaina i taavale, fausiaina, eletise ma isi fanua.Faatasi ai ma i latou, le alamanuia tau taavale e fai ma sui oaluminio alamanuia oloa o loʻo feagai ma le atinaʻe vave, faʻafeiloaʻi i se avanoa faʻasolopito.

 

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le faʻalauiloaina o le siosiomaga o le lalolagi, o loʻo faʻavaveina e le kamupani gaosiga o taavale le suiga i le itu o le mama, faʻasaoina o le malosi ma le maualalo o le carbonization, ma le manaʻoga o le talosagaaluminioloa ua faasolosolo atu lava popole lautele.I le taimi nei, o le alamanuia alumini e sili atu i le 40% o taavale mama a le lalolagi.

 主图 (2)

I le taimi lava e tasi, o SainaaluminiAlamanuia ua avea ma se tasi o le lalolagi gaosi oloa tele ona o lona maketi taavale i totonu o le atunuu ua televave le faalauteleina.O le atoatoa ma le matua o le filifili alamanuia alumini e maua ai se numera tele o oloa alumini maualuga mo le maketi faavaomalo.

 

E le gata i lea, o oloa alumini i le fausiaina, eletise ma isi fanua, o loʻo faʻatupulaia le manaʻoga maketi.Teuga fale, meafale, mea faʻaeletoroni ma isi itu, se numera tele o alumini maaluminioloa.Ona o lona malamalama lelei, faʻaofuofu faʻasaʻo ma tau maualalo, oloa alumini e tosina mai ai le tele o tagata faʻatau.

 主图 (1)

Aotelega, o le atina'e fa'amoemoe oaluminimaketi e matua folafola.A'o ulufale atu le tamaoaiga o le lalolagi i se vaitau fou o le televave o atina'e, o le a sili atu ona taua le sao o Chinalco i le maketi faavaomalo.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia atili o le lelei o oloa, o loʻo noatia le alamanuia alumini e faʻafeiloaʻi ai avanoa sili atu mo le atinaʻe.


Taimi meli: Apr-28-2023