• Zhongao

paipa u'amea

Paipa uameao se mea faufale taua, ae o se oloa autu foi i le tele o alamanuia.

 321 Uamea uamea lamolemole paipa (3)

Talu ai nei, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻatupulaia o le manaʻoga o maketi, o le maketi paipa uamea uamea ua faʻaalia ai se tulaga faʻasolosolo i luga.E tusa ai ma le aufaipisinisi pisinisi, o le fua o le maketi o le paipa uamea i le lalolagi o loʻo faʻatupulaia vave i tausaga talu ai nei, o loʻo i ai le malosi autu o le atinaʻeina vave o le gaosiga o paipa o le lalolagi.E tusa ai ma fuainumera, o le a oʻo atu i le 50 piliona tala Amerika i le 2021 le aofaʻi o le maketi o le paipa uamea i le lalolagi, ma o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e tatau ona oʻo atu i le 5%.

 

E taua le taʻua o le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina, o le maketi a Saina ua avea foi ma malosiaga taua mo le maketi paipa uamea.I le taimi nei, o matoupaipa uameaua atiina ae le gaosiga i se tasi o le lalolagi nofoaga autu o gaosiga, uamea stainless sapalai maketi maketi o loo i luma foi o le lalolagi.

 316l uamea uamea lamolemole paipa uamea (3)

O le faaaogaina opaipa uameae matua lautele, e aofia ai e pei o le fausiaina, meafale, alamanuia kemisi, vaalele, taavale ma isi fanua.Faatasi ai ma i latou, o le fale faufale e sili atu i le 60% o le maketi paipa uamea, o le manaoga o maketi e matua tele lava.

I lepaipa uameafaʻaauau pea le faʻalauteleina o maketi i le taimi lava e tasi, o pisinisi paipa uamea e faʻaauau pea ona faʻamalieina le tulaga lelei o oloa ma auaunaga faʻapitoa, o le faʻalauiloaina o mea fou o le paipa uʻamea maualuga maualuga, ina ia fetaui ma le faʻatupulaia o le manaʻoga o le tagata mo le tulaga maualuga, maualuga-faʻatinoga. paipa uamea.

Tp304l 316l Fa'aigoa Fa'a'ei'ila Malamalama Uila Uamea Mo Mea Fa'ameafaigaluega, Fa'apa'u Uamea Fa'alava (2)

I se tulaga lautele, o le atinaʻeina o faʻamoemoega o le maketi paipa uamea e matua tele lava.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le atinaʻeina o le gaosiga o paipa o le lalolagi, faʻapea foʻi ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le lelei o le paipa uamea ma le tulaga faʻapitoa, o le a faʻaauau pea ona tausia lelei le tulaga tuputupu aʻe o le maketi o le paipa uamea i le lumanaʻi.


Taimi meli: Apr-28-2023